Τρόποι Πληρωμής

Το Infrawarm.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας πριν ή κατά την παράδοση και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

1.  Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή), χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

     Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier ή τον εκπρόσωπο της εταιρείας μας, με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας. Τα έξοδα αντικαταβολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

 

2.  Πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express

 

     Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express , όπως παρακάτω:

     α.  Με φυσική παρουσία σας στο κατάστημα και χρέωση της κάρτας με το συνήθη τρόπο. 

     β. Με ηλεκτρονική συναλλαγή μέσω διαδικτύου. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Alpha Bank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Alpha e-Commerce της Τράπεζας Alpha Bank.
Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Alpha e-Commerce της Τράπεζας Alpha Bank, καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

 

3.  Κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

     ALPHA BANK: GR86 0140 1350 1350 0232 0009 631.

     ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR39 0172 0660 0050 6607 5446 712.