ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΕΛ

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την αποφυγή τυχόν προβλημάτων στην εκτύπωση, θα πρέπει τα πάνελ να μην έχουν λειτουργήσει πριν γίνει η εκτύπωση στην επιφάνειά τους.

 

Διαστάσεις εικόνας και κόστος εκτύπωσης. 

 

Πάνελ  60 x 60 εκ.   | 2.365 x 2.365 pixels  |  40€ + 24% ΦΠΑ

Πάνελ  60 x 90 εκ.   | 2.365 x 3.545 pixels  |  40€ + 24% ΦΠΑ

Πάνελ  60 x 120 εκ. | 2.365 x 4.725 pixels  |  40€ + 24% ΦΠΑ

 

Επιλογή εικόνας

 

Για να εκτυπώσετε στα πάνελ σας το θέμα ή την εικόνα που επιθυμείτε, απαιτείται εικόνα με πυκνότητα εικονοστοιχείων 100dpi, σε πραγματικό μέγεθος. 

 

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε φωτογραφία σας ή εικόνα που έχετε στο αρχείο σας, με την προϋπόθεση ότι θα πληρεί τις προδιαγραφές που αναφέρονται παραπάνω.

 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις δωρεάν εικόνες που θα βρείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες:

 

www.hdwallpapers.in/ (επιλέξτε θεματολογία μέσω της λίστας “ Categories” δεξιά)

www.shutterstock.com

www.interfacelift.com

www.perfecthue.com/wallpapers

 

Όροι Χρήσης Υπηρεσίας Εκτύπωσης Πάνελ

 

Η υπηρεσία εκτύπωσης πάνελ παρέχεται μόνο ως διευκόλυνση προς τους πελάτες μας και η Infrawarm δεν αποβλέπει σε κανένα οικονομικό όφελος από την όλη διαδικασία. Η εκτύπωση γίνεται αυστηρά μετά την αγορά του αντίστοιχου πάνελ.

 

Η Infrawarm αναλαμβάνει, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, την αποστολή της προς εκτύπωση εικόνας στο συνεργαζόμενο εργαστήριο για έλεγχο της καταλληλότητάς της, καθώς επίσης και την ευθύνη της ασφαλούς μεταφοράς των πάνελ, προς και από το εργαστήριο.

 

Η Infrawarm δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποιότητα και γενικότερα το αποτέλεσμα της εκτύπωσης.

 

Σε περίπτωση αντικατάστασης εκτυπωμένου πάνελ στα πλαίσια της εγγύησης, η εταιρεία έχει την υποχρέωση αντικατάστασής του με καινούργιο μη εκτυπωμένο. Αν ο πελάτης επιθυμεί να εκτυπωθεί και το πάνελ αντικατάστασης, θα πρέπει να επιβαρυνθεί ξανά με τα έξοδα εκτύπωσης. 

 

Η χρήση της υπηρεσίας δεν είναι δεσμευτική. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει, για την εκτύπωση των πάνελ του, οποιοδήποτε άλλο εκτυπωτικό εργαστήριο επιθυμεί.