Όροι Ασφαλείας

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τηρώντας τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR 679/2016) καθώς και την ισχύουσα εθνική νομοθεσία (άρθρα Ν.2472/1997 και Ν.3471/2006), σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η χρήση του ιστότοπου συνιστά ρητή αποδοχή των παρακάτω.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί;

Τα δεδομένα που συλλέγουμε παρέχονται οικειοθελώς από εσάς και περιορίζονται σε αυτά που είναι απαραίτητα για την υποστήριξη και εκτέλεση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Κατά κύριο λόγο, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αυτά περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων μας.

Τα στοιχεία αυτά παρέχονται από εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας ή κατά την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική  επικοινωνία σας με την επιχείρηση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς προϊόντων μέσω του ιστότοπου ή την γενικότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τα προϊόντα μας.

Ποιος έχει πρόσβαση;

Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους για διαφημιστικούς ή προωθητικούς λόγους. Πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της επιχείρησής μας, αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα τηρούμενα στοιχεία δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η επιχείρησής μας φροντίζει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που διαχειρίζεται και λαμβάνει όλες τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για το σκοπό αυτό. Η επιχείρησής μας δεν διατηρεί στοιχεία πιστωτικών καρτών καθώς τα στοιχεία αυτά δίδονται απευθείας από τον χρήστη στα συνεργαζόμενα πιστωτικά ιδρύματα (Alpha Bank). Η σύνδεση των χρηστών στον ιστότοπο γίνεται μέσω τεχνολογίας HTTPS με εγκατεστημένο πιστοποιητικό ασφαλείας που εγγυάται την ασφάλεια της σύνδεσης μέσω κρυπτογράφησης.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο διάστημα απαιτείται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ή μέχρι την λήξη της περιόδου εγγύησης, όπου αυτή εφαρμόζεται.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων που τηρούμε για εσάς, καθώς και τη διόρθωση, συμπλήρωση ή διαγραφή τους. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματα αυτά θα πρέπει να μας στείλετε ένα email, ή να μας καλέσετε στο 210 9963479.

Cookies

Η επιχείρησής μας μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΝ χρησιμοποιεί "cookies".

 

Ασφάλεια

Το Infrawarm.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

  • Ασφάλεια Συναλλαγών

Σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία της κάρτας σας δεν γνωστοποιούνται σε εμάς. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς συστήματος DELTAPAY της ALPHA BANK αυτόματα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σας με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας.

To Infrawarm.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

  • Αναγνώριση Πελάτη
    Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
    Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.
    Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα Infrawarm.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
    Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).
     
  • Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
    Η πρόσβαση στα συστήματα του Infrawarm.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.
     
  • Απόρρητο Συναλλαγών
    Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στo Infrawarm.gr είναι εμπιστευτικές και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Το Infrawarm.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα Infrawarm.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.